Asun entisen Kiikalan kunnan alueella. Asun kahdestaan vaimoni kanssa, lapset ovat muuttaneet omiin asuntoihinsa Salon keskustaan.

Työssä olen ollut Lounais-Suomen poliisilaitoksessa, Salon poliisiasemalla. Työhöni on kuulunut normaali kenttätyö; toimin ryhmänjohtajana ja kenttäjohtajana. Tämän lisäksi tein hallintotöitä; laadin työvuorolistoja yms. Lisäksi toimin kouluttajana; poliisin ajokouluttajana ja yleis- ja kenttäjohtokouluttajana. Ja nyt saan olla eläkkeellä!!!

Harrastan kunnallispolitiikkaa, jo vuodesta 1984 asti. Olen silloin aloittanut kunnallispolitiikassa. Kiikalassa toimin pitkään kunnanhallituksen puheenjohtajana.  Vuoden 2017 vaaleissa minut vielä valittiin valtuustoon; KIITOKSIA!. Olen päässyt kaupunginhallitukseen ja henkilöstöjaokseen ja minut on valittu Salon Seudun Koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtajaksi. Hyvät äänestäjät; Te teitte tämän mahdoliseksi antamalla riittävästi ääniä! Vielä kerran ISO KIITOS!

Nyt on aika käydä vaalit ja valita seuraavaksi nelivuotiskaudeksi päättäjät. 

Olen ehdolla:

Käy äänestämässä; sinun äänesi ratkaisee!

Avointa, oikeudenmukaista, tasapuolista ja rehellistä politiikkaa

Kokemuksella lähipalveluiden puolesta

Hyvinvointi tehdään yhdessä. Sisulla ja sydämellä!


 Ehdokasnumero     246

Ylikonstaapeli, evp.

TIMO LEHTI                             

Vaaliteemat

Oikeudenmukaisuus

Kaikkien päätösten on oltava oikeudenmukaisia ja kaikkia osapuolia on kohdeltava tasa-arvoisesti. Päättäjillä pitää olla riittävästi oikeaa tietoa päätettävistä asioista.

Päätöksen teko täytyy olla avointa.

Päätösten esittely ja perustelut tätyy olla avoimia. Esittelijän täytyy antaa kaikille sama pohjatieto ja sen pitää olla oikein. Tietoa täytyy olla riittävästi ja tietojen pitää olla pääsääntöisesti julkisia.

Asioita pitää hoitaa tasapuolisesti ja rehellisesti

Niin esittelyn kuin päätöksiä tehdessä pitää kaikkia kohdella tasapuolisesti. Ottaa huomioon kaikki seikat puolesta ja vastaan ja tehdä päätökset asukkaiden edun pohjalta. Pitää olla rehellinen niin itselleen kuin asukkaille. Jos joku päätös ei itsestä tunnu tasapuoliselta ja oikeudenmukaiselta on syytä miettiä asiaa uudelleen. Päätöstä tehdessään täytyy se pystyä perustelemaan ensin itselleen.